Gezond en fit leven

Probeer (extra) stress te voorkomen en te ontstressen. Wandelen, sporten, yoga, massages kunnen hierbij heel goed helpen. Ga iets doen voor lijf zodat het ook kan ontspannen. Want een lijf dat kan ontspannen, kan ook beter herstellen! Probeer hier voor jezelf het juiste ritme te vinden en zorg ervoor dat je niet als patiënt op de bank blijf liggen. Als het enigszins kan, maak ene plan en LEEF je leven. Geloof ons, je zult je er beter bij voelen.


Tip: Wij horen positieve verhalen over het gebruik van Cannabis olie. Het kan zelfs een tumor remmende werking hebben, maar helpt voornamelijk bij ontspannen en beter slapen. En beter slapen betekent ook weer: beter genezen.


Meer tips of informatie gewenst?

Stuur ons een mail met meer informatie over jouw situatie. Wellicht hebben wij in jouw geval nog meer (specifieke) tips voor het beste resultaat. En het allerbelangrijkste; om je zo goed mogen te voelen.


Mail ons gerust: info@overleven.com


Bekijk alle tips

Heb je vragen aan de hand van dit bericht?

Mail naar info@overleven.com en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

E-mail sturen

Deze website is een initiatief van Stichting Over@Leven

De informatie op deze pagina is gebaseerd op het delen van ervaringen en bestaat enkel uit tips. De inhoud van deze site is geen medisch of therapeutisch advies. Bij lichamelijke of psychische klachten raden we je aan advies te vragen aan een gekwalificeerd arts of therapeut.

Wij bieden jou belangrijke tips

Wij ondersteunen jou waar mogelijk

Wij volgen alle ontwikkelingen