Chemotherapie

Wanneer je chemo kuren moet ondergaan kan het zijn dat je Orale Mucositis ontwikkeld. Dat zijn blaren/ontstekingen in de mond, waardoor je moeilijk(er) kan eten.


En goed eten is juist zo belangrijk. 


Preventief kun je het supplement L-Glutamine innemen. Dat beschermt alle slijmvliezen in je lijf en geeft meer kwaliteit van leven. Artsen weten vaak niet van het bestaan... Het is een natuurlijk middel, dus verbaas je niet als zij er nooit van hoorden. Hierbij geven wij dan ook het advies: trek je eigen plan. Een verhaal van een lotgenoot: hij gebruikte L-Glutamine en was de enige van de patiënten in de Chemo-kamer die geen last had van ontstekingen in de mond.


Meer tips of informatie gewenst?

Stuur ons een mail met meer informatie over jouw situatie. Wellicht hebben wij in jouw geval nog meer (specifieke) tips voor het beste resultaat. En het allerbelangrijkste; om je zo goed mogen te voelen.


Mail ons gerust: info@overleven.com


Bekijk alle tips

Heb je vragen aan de hand van dit bericht?

Mail naar info@overleven.com en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

E-mail sturen

Deze website is een initiatief van Stichting Over@Leven

De informatie op deze pagina is gebaseerd op het delen van ervaringen en bestaat enkel uit tips. De inhoud van deze site is geen medisch of therapeutisch advies. Bij lichamelijke of psychische klachten raden we je aan advies te vragen aan een gekwalificeerd arts of therapeut.

Wij bieden jou belangrijke tips

Wij ondersteunen jou waar mogelijk

Wij volgen alle ontwikkelingen