Gedeelde ervaringen

"Doordat ik in contact kwam met Stichting Over Leven kon ik een 2nd opinion organiseren in een academisch ziekenhuis en bleek dat ik in aanmerking kwam voor een veel minder zware behandeling dan in eerste instantie voorgesteld werd, namelijk MRI gestuurde bestraling. Waardoor veel minder bijwerkingen en meer kwaliteit van leven."

"Door ziekte van Lyme was ik als jonge vrouw in een rolstoel beland. Stichting Over Leven hielp bij het betalen van behandelingen die (nog) niet vergoed werden. De behandeling heeft mij weer op de been geholpen. Inmiddels loop ik weer, woon ik samen, heb een baan EN een baby"

"Wauw wauw wauw wat zijn wij mega verrast! We voelen ontzettend dankbaar dat jullie dit voor ons geregeld hebben. Na een zware tijd even met ons tweeën een weekendje weg. Dankjewel."

"18 jaar en dan krijg je de diagnose borstkanker. Stichting Over Leven zorgde er voor dat ik er een weekendje tussen uit kon"

Stichting Over@Leven heeft ten doel gesteld om zo veel mogelijk mensen te helpen en wij willen deze mensen ook graag aan het woord laten. Dat doen wij mede middels filmportretten, zoals hieronder;

"Je bent genezen verklaart maar de gevolgen zijn en blijven aanwezig. Stichting Over Leven wees mij de weg om weer te kunnen gaan sporten en gaf financiële steun voor een nieuw haarstuk zodat ik het leven weer op kan pakken"

"Mede dankzij Stichting Over Leven kon ik behandelingen in het buitenland ondergaan"

"Na een zware periode van herstel en revalidatie konden wij met het gezin een weekendje naar Scheveningen. Als kers op de taart naar de Lion King! Een bekende had ons voorgedragen bij de Stichting. Prachtig cadeau!"

"Twee jaar lang vocht onze zoon tegen leukemie, gelukkig met succes. Maar daarna val je wel in een gat. Dankzij Stichting Over Leven kon ik onder begeleiding gaan sporten en voel ik mij weer sterk en fit"

"Lange tijd verbleef ons dochtertje in het ziekenhuis in Groningen. Stichting Over Leven gaf ons financiële steun in de rug, zodat we bij haar konden zijn"

Stichting Over@Leven heeft ten doel gesteld om zo veel mogelijk mensen te helpen en wij willen deze mensen ook graag aan het woord laten. Dat doen wij mede middels filmportretten, zoals hieronder;

Deze website is een initiatief van Stichting Over@Leven

De informatie op deze pagina is gebaseerd op het delen van ervaringen en bestaat enkel uit tips. De inhoud van deze site is geen medisch of therapeutisch advies. Bij lichamelijke of psychische klachten raden we je aan advies te vragen aan een gekwalificeerd arts of therapeut.

Wij bieden jou belangrijke tips

Wij ondersteunen jou waar mogelijk

Wij volgen alle ontwikkelingen